Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

mandag 31. desember 2007

Vrangsydd fór

Med forstoff og ytterstoff på bysten satte jeg foret fast med nåler slik det føltes riktig. Så klippet jeg til kanten av foret slik at det var ca 2 cm sømmonn. Sømmonnet brettet jeg inn og så tråklet jeg bretten i forstoffet fast i ytterstoffet. Dermed kunn jeg når jeg hadde tråklet fast foret slik jeg ville ha det, vrenge hele kåpa fra undersiden og sy foret fast overalt unntatt nedre kant. Fungerte veldig bra syntes jeg. Fikk samtidig sneket inn en hempe slik at jeg kan henge kåpa fra meg.