Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

lørdag 1. desember 2007

Boks til diverse syting

Jeg kjenner jeg blir litt inspirert av at denne boksen står ved symaskinen når jeg syr. Får lyst til å sy flere. Egentlig er ikke lappeteknikk noe jeg driver med, men denne boksen minner meg om at det er jo fryktelig gøy. Den består av en stor pappsekskant i bunn og lokk (lokket bittelitt større enn bunnen), rektangulære pappbiter til sidestykkene. Og så er det vatt mellom pappen og stoffet på toppen slik at det fungerer som en slags nålepute.

Ingen kommentarer: