Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

mandag 31. desember 2007

Ullkåpe


Jeg har kjøpt meg noe mørk brun kraftig ull fra Stoff&Stil. Hadde tenkt å følge en oppskrift til en ganske standard kåpe, men så var den litt lysere brun enn jeg hadde tenkt og er litt redd at en standardkåpe vil se litt for "kånete" ut så jeg har lekt meg litt på skisseblokken og tror jeg skal prøve meg på noe sånt som dette. Broderier eller noe greier i bunn så jeg må tenke ut litt. Og så var det mønster da. Jeg får klippe og mikse litt og studere litt i mønsterkonstruksjonsboka mi.

Ingen kommentarer: