Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

mandag 31. desember 2007

Broderier

Og til slutt noen snøkrystaller for å gjøre kåpa til min og bare min. Kanskje litt sukkersøtt, prøvde å gjøre det så kult som jeg fikk til... Den gyllenbrune snøkrystallen var tenkt å trekke litt linker til høstblader. Syns jammen jeg var et snev av kunstnerisk et øyeblikk :)
Tror jeg er passe fornøyd. Rakk bare å brodere foran før kåpa skulle til pers i julestria, men så har jeg da litt håndarbeid på nyåret også da. Kan ta det som det passer.