Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

søndag 2. desember 2007

Dongeriskjørt


Her er et dongeriskjørt jeg sydde etter mønster i "Alt om håndarbeide". Jeg brukte et dongeristoff jeg kjøpte fra Stoff&Stil. Det er litt stretch i stoffet som gjør skjørtet veldig behagelig å gå med. I alle sømmene har jeg sydd stikninger med jeans-tråd sånn at det skal få en litt røffere look eller utsjånad som det heiter på norsk. Har også brukt jeans-glidelås (midt bak). Veldig ok å sy skjørt i så magne stykker for da slipper en innsnitt. Jeg synes aldri jeg får innsnitt til å bli helt fine, jeg. Det hadde i alle fall funket dårlig på dette dongeristoffet.

2 kommentarer:

ohelene sa...

Så flink du er. Hadde vore moro å sett litt undervegsbilder når du syr!

Sara Sydame sa...

Har tenkt på det å legge inn undervegsbilder, ja. Har sett på din blogg at du er veldig flink til det :) Kanskje jeg skal prøve på neste prosjekt.