Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

lørdag 1. desember 2007

Drage

Dette er jo ikke akkurat et klesplagg, men det var fryktelig morsomt å sy likevel. Stoffet (nervøs chenille) hadde jeg egentlig kjøpt for å sy en genser, men siden det var kjøpt på postordre så var ikke fargen helt den jeg hadde tenkt når det kom frem. Men billig var det og så passet jo fargene perfekt til en drage. Mønsteret fant jeg i et "Alt om håndarbeide" blad. Den mangler øyne enda. (Bare ett av mange eksempler på at jeg syns det er litt kjedelig å gjøre den aller siste finishen på ting). Dragen er ganske stor - ca. 50 cm fra isse til halespiss.

1 kommentar:

lises sa...

Dragen din ble utrolig tøff, skikkelig, skikkelig stilig.