Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

mandag 31. desember 2007

Ullkåpa er "ferdig"

Slik ble kåpa til slutt - i allefall til premieren. Blir nok noen flere snøkrystaller bak. Knappene ble ikke plassert helt slik som jeg hadde tegnet det i utgangspunktet, men det må jo bli litt etter hvilke knapper jeg bestemte meg for (det var ikke lett!!! knapper betyr utrolig mye for hvordan hele følelsen for plagget oppleves). Ble til slutt ganske fornøyd med knappeplasseringen og jeg hadde trodd jeg måtte til med mer mye knyter og skjulte knapper inni kåpa for å holde den på plass, men foreløpig er det ingenting annet enn de knappene som er synlige. Det blir kanskje noen hekter på magen slik at den ikke spriker og slik at det ikker ser ut som at jeg har bommet på tverr-sømmen midt foran.

Lommene hadde jeg først plassert i sidesømmene, men så fant jeg ut at de måtte plasseres i de fremste sidesømmene. Det ble mye finere og mindre klumpete i hoftene.

12 kommentarer:

Shamu sa...

Rett og slett fantastisk flott!!
Jeg er skikkelig imponert, ingenting mer å si om den saken!

Hadde jeg hatt dine evner til klessøm, så hadde jeg vært lykkelig! :D

annesand sa...

Så vanvittig flotte klær du syr! Utrolig dyktig. Og med en husquarna fra hine hårde dager!

Anonym sa...

Hei!

Kan jeg spørre deg hvilke mønster du brukte på den forrige kåpa di fra stoff og stil, den som ligger litt lenger ned i bloggen...leter desperat etter et sånn mønster med ragland :)

www.hjerterom.abcblogg.no

LN sa...

Jakken fra stoff og stil er mønster nummer 800934, litt modifisert.

Speedy Gonzalez sa...

Så fantastiske kle du syr!! Kjempeimponert altså!! Og dei lekre kjolane!! Wow wow wow!

Revebjellen sa...

Jeg er så utrolig imponert. Jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg skulle konstruert et slikt mønster. Du er råflink. Akkurat en sånn kåpe kunne jeg likt å ha!

Fio sa...

Fantastisk flott - så flink du er!!

Anonym sa...

Ullkåpa di er bare helt rå !! Kjempe-fin. Syr du fler eller ?

Nefertari sa...

ble sittende å lese gjennom hele prosessen, så fin den ble!! :) og fin blogg, legger deg til på min bloggroll :)

Anonym sa...

Oj! Dette var på et annet nivå enn de jeg vanligvis pleier å sy hvertfall. Du er kjempeflink! Broderiene var kjempelekre! Hvor lang tid brukte du på kåpen?

LN sa...

Jeg teller ikke antall timer når jeg syr, jeg teller heller gode opplevelser - de var mange :)

Tone sa...

Denne var bare helt utrolig flott! Så flink du er:)