Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

mandag 31. desember 2007

Broderiplaner

Har kjøpt litt broderitråd i forskjelige brunfarger. Tenkte å sy ett eller annet pynt nederest på kåpa. Kanskje noe inspirert av høstblader eller kanskje snøkrystaller. Tenker det må bli litt abstrakt og helst litt "kult" ikke sukkersøtt. Kanskje kan jeg spe på med bittelitt gulltråd her og der... med fare for at det ikke blir "kult" lenger... jeg får se om jeg kommer på noe stilig. Tror kåpa må bli ferdig først så jeg kan finne feelingen.