Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

mandag 31. desember 2007

På rettenNå er alle stikningene sydd og sidesømmene er sydd inkludert lommer av forstoffet (samme fremgangsmåte som vist på Syrummet - "ficka i sidsømmen"). Syns kåpa passer litt bedre til meg enn til bysten - kan jo stemme siden den er tilpasset meg og ikke bysten... Litt vanskelig å ta bilde av meg selv i speilet, men det ble et lite knips (med julestjernen i bakgrunnen - det er så utrolig koselig å sy med julemusikk og julestemning).