Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

mandag 31. desember 2007

Kalde skuldre

Tenkte jeg skulle slippe å fryse så fælt på skuldrene og la inn et lag med termostoff på de mest utsatte stedene. Vil unngå for mye termostoff for om det klumper seg litt inni der så blir kåpa fort litt forvridd. Sydde sammen termo-bitene ved å la de overlappe ca 1/2 cm og så sy over med sikksakk. Dermed ble det minst mulig klumpete sømmer. Satte noen sting mellom termostoffet og forstoffet slik at det skull holde seg noenlunde på plass.