Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

fredag 30. november 2007

Zip-off

Denne tur-buksa var ikke lett, men jeg ble ganske så fornøyd til slutt. Mønsteret lagde jeg av å tegne av en dongeribukse som jeg likte snittet godt på. Så delte jeg av to steder til zip-off. Det er kraftige glidelåser slik at det skal være lett å ta på og av. Buksa er sydd av tynt poplin stoff kjøpt fra Stoff&Stil. Shorts-delen og mellom-beina er sydd dobbelt for å gjøre buksa litt tjukkere. Med for i buksa ble det også mulig å skjerme glidelåsen fra å skrape mot lårene. Nederst er det strikk med snorstramming på.

Ingen kommentarer: