Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

fredag 30. november 2007

Petra Prøvedukke

Ja, egentlig heter hun Diana og er kjøpt for ca. 1400,- fra Stoff og stil - katalogen. Det er temmelig billig i forhold til hva det kan koste. Jeg har hatt stor glede av denne. Egentlig er den lilla, men jeg har kledd den med lerretstoff etter at jeg har stilt den inn etter mine vitale mål - litt som en øvelse i å lage mønster og litt for å få mer å stikke nålene i og litt for å få noe som minner mer om hudfarge.


En litt billigere, hjemmelagd variant av en sømbyste finner du på http://www.burdastyle.com/ lagd ved å snurpe seg selv og en gammel t-skjorte inn i duct tape.

Ingen kommentarer: