Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

fredag 30. november 2007

Blondekjole


Her en sommerkjole sydd med utgangspunkt i mitt standard topp-mønster. I sommer ble jeg så inspirert av alle kjolene med blonder på. Dette stoffet har jeg faktisk kjøpt i en butikk - det er ikke så ofte jeg gjør fordi det er jo aldeles overpriset. Men når jeg fant et stoff jeg likte og jeg ikke skulle ha så mye av det så fant jeg ut at kjolen ville komme på en akseptabel pris likevel. Så kanskje denne kostet meg en 2-300 kr inkludert skjult glidelås (midt bak) og blonder.

Ingen kommentarer: