Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

onsdag 18. januar 2012

Prosjekt 3 bukser 2 mest mulig - Project 3 trousers 2 as much as possible

Jeg var en tur innom Wearhouse hvor det var 10 kr marked på diverse bukser. Jeg hadde ikke lyst på noen av buksene selv, men tenkte at det kunne funke som billig stoff til barnetøy. Så jeg kjøpte i så store størrelser og så baggy varianter jeg kunne finne av de med relativt mykt stoff og så for meg mange kjekke syprosjekter. Bukser, kjoler, hjelmlue, tøfler, vesker, lekedyr... mange muligheter. Det ble to cordfløyelbukser og en dongeribukse.
I went by a sale with very cheap trousers and I would never wear those myself, but I thought it might be fun to create clothes for my children with it - just as cheap fabric. I bought the larges trousers that I found with as soft fabric as possible.