Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

lørdag 14. januar 2012

Bukse 2 forklekjole

Her er forklekjole sydd av fløyelsbuksa. Samme broderi som før bare lagt til en variant også. Har også brukt en av sømmene på symaskinen med må stjerner på en snor. Litt stæsjing. Vurderte å sy på noen pynteknapper også, men syns det er litt plaging av baby som må kravle rundt på knappene.
Har brukt syangivelsen til Ohelene . Selve mønsteret er selvlagd og med forbedringspotensiale (syns det ble mer H form enn A form), men på babyen blir det nå en annen form enn når den henger på en kleshenger.