Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

tirsdag 6. mars 2012

Ammekjole

Denne skal jeg ikke skryte på meg å ha sydd selv, men tenkte å legge ut ideen til hva jeg gjorde med den til inspirasjon for andre.Dette er en kjole fra H&M som jeg kom over i høst når jeg lette etter noe å ha på meg til jul. Det burde være noe som var mulig å amme i. Og da jeg så denne så tenkte jeg med en gang at den var enkel og fin og at den skulle jeg nok kunne klippe litt i :)

For - kjolen har et "forheng" som skal ligge løst over nesten som et sjal. Jeg lagde et snitt i det inderste stoffet, kastet over så det ikke skulle rakne, sydde på en bit av en gammel svart t-skjorte og hadde på en trykk-knapp.
Ja, det er kun mulig å amme på en side, men det halverer i alle fall problemet.