Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

søndag 20. november 2011

Nervøs drage

Kjøpte noe nervøs chenille fra Stoff&Stil som jeg tidligere har sydd en kosedrage av. Da det plutselig var karneval måtte jeg i en fei sy noe til Poden og da ble det en drage-hoodie. Brukte mønster på anorakk fra "Børnetøj 0-3 år" (Meedom) og la inn vattert sikksakk i ryggsømmen. Lot den være litt sidere bak som en hale, men ellers var den bare som ei sid t-skjorte. Uten ermer for å gjøre det enkelt og ikke så varmt.