Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

mandag 5. april 2010

Free Standing Lace (FSL) - engel

Har vært tørke her en stund, men nå har jeg hatt påskeferie med masse tilgang på barnepass og da ble det tatt opp litt håndarbeid... på pcen. Jeg kjøpte meg broderi/sy-maskin for en stund siden. (Må vel blogge litt om den også en gang, kanskje.) Og så tok den ene tanken den andre og så satt jeg der med pcen i fanget og broderte digitalt. Så her har jeg lastet ned en engel fra nettet og endret litt for å få den slik jeg ville og så har jeg brukt mange mange timer på å lage fyll og sikk sakk sånn mer og mindre automatisk via Inkscape (gratis vektorgrafikk program) og stingsatt bildet ved hjelp av svg2embroidery (gratis vektorgrafikk til broderi program). Her er bilde av den digitale varianten i Inkscape og den første test-utsyingen (eller hva jeg skal kalle det). Det må flikkes litt her og der, men det ble ikke så verst til første forsøk å være.