Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

lørdag 29. oktober 2011

Fra pappabukse til guttebukse

God-buksa til pappamannen var blitt for liten og fikk nå gjenoppstå som guttebukse. Tegna av mønster fra ei av favoritt-dongeribuksene til 3-åringen. Beholdt noen detaljer fra originalbuksa med reflekser på lommene og borrelås-stramming i livet. Ribb i livet og rundt anklene som på dongeribuksa som var mal.


Buksa har fòr og baklommene ble sydd som passepoilerte lommer og bare med en enkel søm gjennom begge lag av bukse for å få til selve lommen.

1 kommentar:

Hanne fra Landet sa...

Så utrolig kult :) :) Moro å bruke igjen klær, iallefall når det er favorittplagg :) :)