Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

søndag 1. august 2010

Klesklypepose

Har sett klesklypeposer som ser så greie ut på diverse steder på nettet så da ville jeg sy min egen. Den er sydd av dobbel flanell. Jeg begynner med å vrengsy hullet og så er det bare å sy sammen for- og bakstykket og feste på et belte med klips.

Viste seg at posen var praktisk til blåbærplukking i en rosinboks oppi posen, spesielt hvis en må stå i stige for å komme til blåbæra (kanskje ikke det vanligste stillingen for blåbærplukking).

Ingen kommentarer: