Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

lørdag 19. juli 2008

Ullsperrelag til tøybleie


Her i gården blir det tøybleier og her er første ullsperrelaget sydd. Mønster er sterkt inspirert av BumGenious OneSize lommebleie så det er en søm midt foran som bretter inn noe av stoffet som senere kan sprettes opp og gjøre bleien større (om ikke ullen har filtet seg alt for mye i området). Blir spennende å se hvordan den passer... Ullstoffet er ull interlock fra verybaby.com og så er det FOE (fold over elastics) i kantene og en ganske myk borrelås (også fra verybaby.com). Så nå mangler bare (noen bleiebukser til) vask og lanolisering.