Det er utrolig gøy å sy klær og diverse nytte-gjenstander. Det finnes alt for lite på internett om det å sy klær - så derfor startet jeg min egen blogg med mine inspirasjonskilder fordi jeg ønsker at andre skal gjøre det samme så vi kan inspirere hverandre.
I love to sew clothes and things for the house-hold. I decided to start my own blog with my own sources of inspiration because I love to read about others that do the same and I'd like to contribute to that. It's in norwegian, but some of the posts I'll translate to english as I hope I can do a better job than Google Translate.

mandag 9. juni 2008

Enda ett babysett

Her fikk jeg prøvd ut mange av sømmene på Babylocken på en gang (flatlock på raglanermene, 3-tråds og 4-trådsoverlock til sammensying og overkasting av belegg, 2-tråds og 1-tråds kjedesøm til kanter og stikninger - og til slutt bittelitt håndsøm på en skilpadde.

Stoffet er stretch (bomullsinterlock?) kjøpt på Madeira. Buksa er sydd etter mønster fra boken "Børnetøy 0-3år" (Meedom et al) som jeg fikk lånt på biblioteket. Jakken er etter mønster fra McCall's kjøpt via www.seewingpatterns.com.